joi, 20 martie 2008

Prin natura

Ma uitam pe poze, asa pe google, sa vad despre lilieci, si vad ca nu sunt singurul care a ajuns pe la pestera liliecilor, ci mai sunt cativa constanteni care observ ca nu se dau inapoi de la o aventura mica, de la plimbare prin natura. Frumos, n-am ce zice, ma bucura faptul asta. Macar nu am ramas maniaci dupa calculator, sa stam si in weekenduri lipiti de monitoare, ca si asa stam in restul saptamanii, ori la munca, ori acasa.
Mi-ar place sa ne intalnim, noi, cei care mai vor sa se si plimbem, sa facem o plimbare cu totii, un gratar... poze (ca mai nou, toti suntem ahtiati dupa o poza). Daca reusiti sa cititi, astept un raspuns.
Pe unde sa mai mergem prin Dobrogea?

joi, 6 martie 2008

Life... ain`t easy




Oare mai inteleg ceva, oare intelege cineva ceva?... Am incercat sa pun cateva poze, dar imi tot da o eroare.. o sa mai incerc maine. Azi numai.


...daca ne pasa, nu ne pasa, ne bagam in cutiuta, acoperiti de o pojghita subtire de durere, infasurati asa parcurgem drumu catre pieire, mergem pe el si nu ne pasa, caci nu ne uitam inapoi sa vedem ce am facut ce am lasat in urma. Ce judecata? Nimic. Pana cand suntem in momentul in care lumina se stinge de tot si umbra ne cuprinde, nimic nu e important decat propria persoana.
Dar se spune ca iese si acea raza de soare, care te salveaza, care e binefacatoare, te trezeste la viata. Viata. Ha, Ha... as rade, daca totusi n-as zice ca e putin importanta, dar... Ha, ha rad... caci asta uneori nu e viata. O floare as fi, sa fiu mangaiat de razele soarelui, caldute, si pline de viata. Dar ce viata! Cum sa fie pline de viata? Ce raze sunt acestea?... SUnt raze de vita, deoarece fara soare, nu ar exista fotosinteza si nu s-ar mai produce oxigen, am fii sortiti pieirii!
Dar acum pana si soarele pare ca nu ne mai vrea! Acum e prea puternic, razele lui nu mai ne fac asa bine.. mai mai ca ne distrug, de fapt ne distrugem noi, nu razele lui.
"Pamantul va fi mai sarac cu mii de specii de animale si plante, daca efectele incalzirii globale nu vor fi contracarate.

Pana in anul 2050 vor disparea aproximativ un sfert din speciile care populeaza in prezent planeta, anunta un studiu publicat in revista Nature. Principalul vinovat este schimbarea climei, a carei influenta negativa s-a transformat intr-o amenintare serioasa pentru fauna si flora Pamantului. Semnalele de alarma trase de biologi anunta ca efectele incalzirii globale au reprecursiuni mai drastice asupra anumitor specii, decat despaduririle masive, mergand pana la extinctia totala a celor mai putin adaptabile."
Dar vai, oamenii de stiinta, fac cercetari cum sa rezistam acestei shimbari de climat. Pai mi se pare si corect, mai intai ne dam foc, si apoi incercam sa stingem focu... dar dupa ce a ars pe jumatate.
Logica omului. Homo Sapiens...

Cand esti suparat esti suparat pe tot, nu mai iti pasa in acele cateva secunde de furie cine, ce, cum. Durerea e durere. Si noi simtim, si animalele si pamantul. Nu suntem mai speciali, nu suntem mai importanti, toti suntem egali, trebuie sa coexistam, sa fim uniti... si nu ma refer la oameni doar... la toti cei ce traim pe aceasta planeta frumoasa, cu ea sa formam un TOT.
Cate frumuseti sa ne mai dea?!

Well my heart knows me better than I know myself
So I'm gonna let it do all the talking.
I came across a place in the middle of nowhere
With a big black horse and a cherry tree.

I felt a little fear upon my back
He said "Don't look back, just keep on walking."
When the big black horse said, "Hey lady!"
Said, "Look this way, will you marry me?"